GROUP

TOGETHER WE JUMP

GROUP

TOGETHER WE JUMP

Ben je op zoek naar een passend uitje met een grote groep? Huur het hele trampolinepark met alle area’s voor jullie zelf! Er is bij grote groepen altijd een instructeur aanwezig die de jumpsessies begeleidt, dodgeball-toernooien organiseert en tricks aanleert.

Grote groepen die We-Jump vaak ontvangt zijn o.a. scholen, bedrijfsfeestjes, grote vrijgezellenfeest groepen en grote sportploegen. Vanaf 13 personen wordt de groep verplicht de zaal te huren. Om een geschikte datum en prijs op maat af te spreken, kunt u het best contact opnemen met een medewerker van We-Jump. U kunt een mail sturen naar info@we-jump.nl of even bellen naar 0492-792762.

Vrijgezellenfeest met een kleinere groep? Boek de party en geef aan dat het gaat om een vrijgezellenfeest. De activiteit wordt geheel aangepast naar de vrijgezel!

Let op: De zaal reserveren is ook buiten de openingstijden mogelijk!

NIEUW NIEUW NIEUW:

Urban Graffiti spuiten om het feestje helemaal compleet te maken! De kinderen of volwassenen leren niet alleen het graffiti tekenen, maar ook het graffiti spuiten op het hardboard! Teken je ontwerp en combineer kleuren op je eigen hardboard en neem het werk mee naar huis.

BEDRIJFSUITJE

Wie van je collega’s kan de salto? Kom met al je collega’s springen bij We-Jump en sluit af met een borrel! Je kunt de area’s afhuren, zodat je een uur lang uit je dak kan gaan. Er is een instructeur aanwezig die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden. Neem contact op met We-Jump voor een leuke groepskorting vanaf 13 personen en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Uiteraard kunnen overige wensen bv. aansluitend frietarrangement of borrelarrangementen besproken worden. Reserveringen kunnen ook buiten de openingstijden gereserveerd worden. Drank & Food-arrangement wordt op maat gemaakt.

Bel of mail voor een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762 / E-mail: info@we-jump.nl

Uitbreiding Graffiti-Workshop: introductieprijs €15,- euro p.p.

VRIJGEZELLENFEEST

Een onvergetelijke topdag voor de ‘vrijgezel’ begint met een uur trampolinespringen. Maak gebruik van een van onze arrangementen en we verzorgen de activiteiten uiteraard geheel afgestemd op de vrijgezel. Vanaf 13 personen dienen alle area’s af te worden gehuurd, zodat je een uur lang uit je dak kan gaan met elkaar. Er is een instructeur aanwezig die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden. Reserveer snel en geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Uiteraard kunnen overige wensen bv. aansluitend frietarrangement of borrelarrangementen besproken worden. Reserveringen kunnen ook buiten de openingstijden gereserveerd worden. Drank & Food-arrangement wordt op maat gemaakt.

Bel of mail voor een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762 / E-mail: info@we-jump.nl

Uitbreiding Graffiti-Workshop: introductieprijs €15,- euro p.p.

SCHOLEN

Kom lekker met je klasgenoten, mentorklas of gym klas vrij springen, tricken en sporten bij We-Jump. Basisscholen, middelbare scholen en ook hogescholen kunnen gebruik maken van onze faciliteiten incl. instructeur! Dodgeballen, freerunnen of zelfs bootcampen en nog veel meer! Wie van de klas mag zich dodgeball kampioen noemen?

Ontvang een aanbieding op maat als klas of zelfs als school! Het is mogelijk vaste afspraken te maken met We-Jump. Uiteraard kunnen scholen ook buiten onze reguliere openingstijden terecht. Wist u dat scholen al springen vanaf €5,- euro per persoon? Deze schooltarieven gelden ook voor scouting, sportverenigingen.

Reserveringen kunnen ook buiten de openingstijden gereserveerd worden. Drank & Food-arrangement wordt op maat gemaakt.

Docent verplicht.
Bel of mail voor een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762 / E-mail: info@we-jump.nl

Uitbreiding Kinderfeest Graffiti-Workshop: introductieprijs €15,- euro p.p.

ZAAL RESERVEREN

Seizoensafsluiting, vriendenweekend of er even tussenuit zijn? Reserveer de hele zaal voor jou team, vereniging of vriendengroep bij We-Jump. Huur de zaal incl. instructeur die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden.

Neem contact op met We-Jump voor een leuke groepskorting vanaf 13 personen en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Reserveringen kunnen ook buiten de openingstijden gereserveerd worden. Drank & Food-arrangement wordt op maat gemaakt.

Bel of mail voor een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762 / E-mail: info@we-jump.nl

Uitbreiding Graffiti-Workshop: introductieprijs €15,- euro p.p.