We-Jump | Group

Ben je op zoek naar een passend uitje met een grote groep? Huur het hele trampolinepark met alle area’s voor jullie zelf! Er is bij grote groepen altijd een instructeur aanwezig die de jumpsessies begeleidt, dodgeball-toernooien organiseert en tricks aanleert.

Grote groepen die We-Jump vaak ontvangt zijn o.a. scholen, bedrijfsfeestjes, grote vrijgezellenfeest groepen en grote sportploegen. Vanaf 13 personen wordt de groep verplicht de zaal te huren. Om een geschikte datum en prijs op maat te maken, kunt u het best contact opnemen met een medewerker van We-Jump. U kunt een mail sturen naar info@we-jump.nl of even bellen naar 0492-792762.

Vrijgezellenfeest met een kleinere groep? Boek de party en geef aan dat het gaat om een vrijgezellenfeest. De activiteit wordt geheel aangepast naar de vrijgezel!

Welk arrangement op maat past bij jullie?

Let op: De zaal reserveren is ook buiten de openingstijden mogelijk!

De activiteiten worden altijd op de doelgroep aangepast, waarin veiligheid wordt gehandhaafd. De RIVM richtlijnen worden ten alle tijden gehanteerd en ook de capaciteit binnen het trampolinepark is aangepast met een maximaal aantal springers. 

Bedrijfsuitjes

Wie van je collega’s kan de salto?

Kom met al je collega’s springen bij We-Jump en sluit af met een borrel! Je kunt de area’s afhuren, zodat je een uur lang uit je dak kan gaan. Er is een instructeur aanwezig die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden. Neem contact op met We-Jump voor een leuke groepskorting vanaf 13 personen en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Uiteraard kunnen overige wensen bv. aansluitend frietarrangement, gourmet of andere lekkere hapjes besproken worden. De zaal huren is ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden.

 

Bel of mail voor
een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762
E-mail: info@we-jump.nl

Vrijgezellenfeest

Een onvergetelijke topdag voor de ‘vrijgezel’ begint met een uur trampolinespringen. Maak gebruik van een van onze Party-arrangementen en we verzorgen de activiteiten uiteraard geheel afgestemd op de vrijgezel. Vanaf 13 personen dienen alle area’s af te worden gehuurd, zodat je een uur lang uit je dak kan gaan met elkaar. Er is een instructeur aanwezig die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden. Reserveer snel en geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Uiteraard kunnen overige wensen bv. aansluitend frietarrangement of borrelarrangementen besproken worden.

Bel of mail voor
een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762
E-mail: info@we-jump.nl

Scholen

Kom lekker met je klasgenoten, mentor klas of gym klas vrij springen, tricken en sporten bij We-Jump. Basisscholen, middelbare scholen en ook hogescholen kunnen gebruik maken van onze faciliteiten incl. instructeur! Dodgeballen, freerunnen of zelfs bootcampen en nog veel meer! Wie van de klas kan mag zich dodgeball kampioen noemen?

Ontvang een aanbieding op maat als klas of zelfs als school! Het is mogelijk vaste afspraken te maken met We-Jump. Uiteraard kunnen scholen ook buiten onze reguliere openingstijden terecht. Wist u dat scholen al springen vanaf €5,- euro per persoon?

Bel of mail voor
een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762
E-mail: info@we-jump.nl

Zaal reserveren

Seizoensafsluiting, vriendenweekend of er even tussen uit zijn? Reserveer de hele zaal voor jou team, vereniging of vriendengroep bij We-Jump. Huur de zaal incl. instructeur die tricks kan aanleren en spellen als Dodgeball kan begeleiden.

Neem contact op met We-Jump voor een leuke groepskorting vanaf 13 personen en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen jullie van plan zijn te komen. Uiteraard kunnen de overige wensen ook besproken worden. Springen is zowel mogelijk tijdens en buiten de reguliere openingstijden.

Bel of mail voor
een aanbieding op maat!
Tel: 0492-792762
E-mail: info@we-jump.nl

Free Jumping
Trainingen
Party’s
Home
Peuter & Kleuter Springen
Openingstijden en tarieven

 Blijf op de hoogte en volg We-Jump!