OVER WE-JUMP

ABOUT US

OVER WE-JUMP

ABOUT US

We-Jump is hèt urban trampolinepark van de regio Helmond en Eindhoven. Gelegen aan de Suytkade in Helmond geeft We-Jump met 800 M2 trampolinepark en industriële looks, de ultieme spring beleving voor jong en oud. Het trampolinepark trekt een enorm breed publiek aan, doordat het verschillende soorten activiteiten aanbiedt. We-Jump is er voor iedereen en speelt zelfs in op de springbehoeftes van peuters en kleuters. De andere doelgroepen waarop We-Jump inspeelt zijn kinderen, pubers, adolescenten, jongvolwassenen, volwassenen en senioren in de regio Helmond en Eindhoven.

We-Jump biedt verschillende springactiviteiten aan met bijbehorende arrangementen. We-Jump heeft een aantal hoofdactiviteiten, waarop de grootste focus ligt. Dit zijn het vrij springen, de kinderfeesten en ook de trainingen voor skills en conditie. Het is mogelijk om als individu en als groep gebruik te maken van de dienst. Zo bestaat er de mogelijkheid om een volledige zaal te huren voor grote groepen. Als laatste is het goed om te vermelden dat We-Jump geen franchiseonderneming is.

De ondernemer die achter We-Jump schuilt, is Teun Spreeuwenberg. Met zijn ervaring in een trampolinehal en zijn sportachtergrond die verkregen is op de afgeronde HBO opleiding Sport- en Bewegingseducatie, ook wel Sportkunde (Hogeschool Arnhem Nijmegen) wordt de uitdaging in 2017 aangegaan een eigen onderneming te starten. De liefde voor sport en het helpen van mensen met hun gezondheid heeft geleid tot een grote motivatie voor het starten van We-Jump.

Missie

We-Jump wil alle bewoners van de samenleving inspireren om met plezier in beweging te komen.

 

Visie

We-Jump is het trampolinepark van de omgeving Helmond. Bij We-Jump;

– staat veiligheid altijd voorop.
– wordt er recreatief (plezier en fun) en prestatief (uitdaging en prestatie) gesprongen.
– kunnen mensen sociale contacten opbouwen en onderhouden.
– worden alle deelnemers gelijkwaardig behandeld & heeft iedereen respect voor elkaar.
– kunnen alle doelgroepen gebruik maken van de dienstverlening.
– springen mensen met en zonder een beperking samen.
– streeft men naar een laagdrempelige dienstverlening.
– wordt het trampoline springen naar een hoog niveau gebracht.
– wordt er gewerkt aan een gezonde samenleving.
– wordt er bijgedragen aan een betrokken samenleving.